Formació

Formacions que fem a l'empresa per seguir millorant

La Dra. Montserrat Ferrer a la SEPA

Formació

7 juny del 2019

La Dra. Montserrat Ferrer a la SEPA

Un cop mes, la dra. Ferrer ha assistit a la reunió anual de la SEPA ( Sociedad Española de Periodoncia y Osteointegración ), que aquest any s'ha celebrat a València del 29 de maig al 1 de juny. La reunió, que ha congregat a més de 5.000 professionals, ha estat un exit i ha comptat amb la participació de conferenciants de gran nivell, tant nacionals com d'altres paissos.

Llegir notícia
CURS D'ENDODÒNCIA

Formació

7 juny del 2019

CURS D'ENDODÒNCIA

La dra. Montserrat Ferrer va assistir, el passat 24/25 de maig a un curs de endodòncia, que es va celebrar a la seu de la SCOE ( Societat Catalana d'Odontología i Estomatología ) a Barcelona. La endodòncia, que tracta les alteracions de la pulpa dentaria ( el nervi de les dents ), es una especialitat complexe i que requereix una formació continua per poguer aplicar els més nous i millors avenços en els tractaments. 

 

Llegir notícia
La Dra. Ferrer a Hungría

Formació Informació

26 novembre del 2018

La Dra. Ferrer a Hungría

Un cop mes, la dra. Montserrat Ferrer ha participat en un curs de formació avançada. Aquesta vegada ha viatjat fins a Budapest, al Urban Regeneration Institute, per participar en un curs de tècniques de regeneració òssia i de teixits tous en tractaments d'implants. El curs, teóric-pràctic, ha estat dictat pel Professor Istvan Urban, un dels principals referents i especialista en aquestes tècniques.

Llegir notícia
Curs de la Dra. Ferrer

Formació Informació

19 octubre del 2018

Curs de la Dra. Ferrer

A principis d'octubre, la dra. Montserrat Ferrer va assistir al curs de formació continuada de Zimmer Biomet Institute, a la localitat suissa de Winthertur. Un curs teóric-pràctic d'actualització de tècniques avançades en implants a zones estètiques. El curs va ser dictat per el dr. Bruno Negri, important referent internacional.

Clinica Dental Navas, en constant formació, per poguer incorporar en els nostres tractaments els avenços més recents, sempre per millorar i oferir als nostres pacients els resultats més satisfactoris.

Llegir notícia
La Dra. Ferrer al FDM

Formació

11 maig del 2015

La Dra. Ferrer al FDM

Aquets dies s’ha celebrat a Barcelona la novena edició del FDM ( Fòrum Dental Mediterrani 2015 ).

Aproximadament, uns 10.000 professionals han visitat el Fòrum Dental, on també han exposat els seus productes 150 firmes comercials, presentant més de 60 novetats en productes, tècniques o materials, destacant l’ús de la tecnologia digital en el tractament de determinades patologies bucals.

Amb el nom de European Dental Congress, en el Fòrum s’han organitzat jornades específiques per els odontòlegs, amb més de 1000 congressistes. La dra. Montserrat Ferrer, ha assistit a un dels cursos més destacats del Fòrum, el que impartit el Dr. Sidney Kina, un dels més prestigiosos odontòlegs a nivell mundial, especialista en pròtesi i estètica. La dra. Ferrer, sempre al capdevant en actualització i formació, un dels principals objectius de Clinica Navas.

Llegir notícia
La Dra. Ferrer assisteix a un curs

Formació

31 març del 2015

La Dra. Ferrer assisteix a un curs

La Dra. Montserrat Ferrer ha participat aquets dies 27 i 28 de març en un curs de formació en el àmbit de la odontologia estètica interdisciplinària. Aquest curs forma part d’un programa de formació anomenat DSD ( Digital Smile Design ), que es realitza a diverses ciutats del món. El curs ( DSD + PLANIFICACIÓN INTERDISCIPLINAR ), ha estat dictat per el Dr. Vicente Berbís. L’objectiu dels cursos es integrar la fotografia digital amb programes informàtics que permeten visualitzar resultats funcionals i estètics individualitzats per a cada pacient.

Actualment, el concepte DSD s’ha convertit en una eina molt important, no nomes per assolir resultats estètics més predicibles, sinó també per poder comunicar amb tot el equip, i sobretot, amb el pacient.

Llegir notícia