Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Implantologia

Implantologia dental per a dents perdudes

Què és?

  • Procediments quirúrgics per la reposició de les dents perdudes, mitjançant la col·locació d’implants.

Els implants dentals son estructures de titani pur, en forma de cargol i totalment biocompatibles. L’implant es col·loca en l’os seguint un procediment quirúrgic i s’uneix a aquest per un procés anomenat osteointegració. El principal avantatge dels implants es que ens donen la possibilitat de reposar les dents absents, sense tenir que tocar les dents sanes restants. El tractament es fa seguint un estricte protocol establert per conseguir un resultat òptim en cada cas.

Com abordem cada cas?

Cada cas requereix un estudi complert, per arribar a un diagnòstic correcte i planificar el tractament adecuat. La avançada tecnologia ens facilita aquest procés; la formació i l’experiència professional son imprescindibles perquè els tractaments tinguin èxit.

La Dra. Montserrat Ferrer, postgraduada en implantología (Misch Implant Institute), master en Implantología i rehabilitació Oral (ESORIB) i diplomada en diferents cursos de postgrau al llarg de 20 anys, es la millor garantia d’experiència i profesionalitat.

Implantologia

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: