Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Periodòncia

Prevenció i tractaments per les genives

Què és?

  • Prevenció, diagnòstic i tractament dels problemes que afecten a les genives i l’estructura de suport de les dents.

Les malalties periodontals afecten a les genives i al òs que suporta les dents, de forma que es van debilitant , fins arribar a la pèrdua de les dents per la manca del seu suport.

Les malalties periodontals son molt freqüents – un 50% en la població adulta – i poden arribar a afectar al 90% de la població a partir dels 60 anys. Els signes més freqüents que ens han de posar en alerta son : genives vermelles, sangrat al raspallar, mal alé, dents sensibles al fred i calor, mobilitat de les dents.

Com ho aturem?

A Clínica Navas pensem que el diagnòstic precoç juntament amb el tractament adequat i el posterior manteniment i control, son les armes que tenim per aturar la malaltia periodontal i evitar la seva evolució.

Periodòncia

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: