Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Odontologia Estètica

Cosmètica dental per unes dents perfectes

Què és?

  • Blanquejaments, restauracions i modificacions estètiques de les dents.
  • Carilles en ceràmica i composite.

L’estètica dental es una especialitat que planteja molts reptes. S’ha de aconseguir un equilibri entre el que és bonic i el que és saludable. Armonitzar la bellesa amb la funcionalitat.

A Clínica Navas fem odontologia estètica individualitzada per cada pacient, parlant amb el pacient i veient quines son les seves expectatives i els seus desitjos.

Quin és el nostre mètode?

A Clínica Navas tenim l’experiència, els mitjans i la tècnica a la teva disposició. Estudi fotogràfic, disseny de somriure, simulacions per ordinador i en models, materials com la ceràmica, el zirconi, els composites. Carilles, corones sense metall, tècnica d’estratificació per capes de color. Remodelació de les genives i modificacions del tamany i forma de les dents.

La Dra. Montserrat Ferrer i el seu equip estudiaran el teu cas i t’informaràn de les diferentes opcions de tractament i dels resultats que es poden aconseguir.

Odontologia Estètica

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: