Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Endodòncia

Elimina càries i alteracions de les dents

Què és?

  • Diagnòstic i tractament de les dents amb càries avançades i alteracions que afecten al teixit pulpar.

La endodòncia tracta les estructures i els teixits interns de les dents, el que coneixem per “nervi”. Aquets teixits es veuen afectats en caries avançades, en fractures, dents molt gastades o que hagin rebut un cop fort. Una vegada tractades, aquestes dents s’han de reconstruir per recuperar la seva estructura o protegir-les amb una corona protèsica.

Quin ès el nostre mètode?

Actualment disposem de materials, instruments i tècniques per aquets tractaments, com ara localitzadors electrònics del apex, microscopi quirúrgic, instrumental rotatori mecanitzat, radiografia digital.

A Clínica Navas tenim al abast aquesta tecnologia per poder fer aquets tractaments.

La Dra. Montserrat Ferrer ha estat guardonada amb el premi “Galileo” per un estudi i presentació de casos en un curs de postgrau en “Endodòncia Clínica i Cirurgía endodòntica”.

Endodòncia

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: