Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Odontologia Preventiva

Prevenció de problemes en les dents

Què és?

  • Revisions periòdiques per la detecció precoç de les patologies dentals.
  • Controls amb seguiment dels tractaments realitzats.
  • Higienes, fluoracions, controls radiogràfics.

A Clínica Navas ens cuidem de solucionar els teus problemes dentals, però també volem ajudar-te a evitar que tinguis aquets problemes amb les teves dents.

La Dra. Montserrat Ferrer i el seu equip t’ajudaran a millorar i a mantenir la salut de la teva boca.

Com ho solucionem?

Et farem revisions periòdiques cada 4 o 6 mesos per vigilar que tot estigui bé i farem un bon seguiment dels tractaments que t’hagis fet.

A Clínica Navas pensem que un bon manteniment també pot evitar que tinguis que fer despeses extres. La prevenció i la detecció precoç ens pot evitar tenir que fer tractaments més complicats, i per tant, amb un cost més gran.

Odontologia Preventiva

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: