Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Odontologia Restauradora

Tractaments per la conservació de les dents

Què és?

  • Mantenir la integritat de les dents i conservar la seva funcionalitat per la masticació.
  • Tractament de caries, trencaments, desgastos, lesions i afraccions de l'esmalt.

Les dents son petites obres d’art que pateixen moltes agressions externes. Quan una peça valuosa s’ha fet mal bé, la seva restauració ens la torna a deixar com estava originalment.

Quin es el nostre mètode?

Això és el que a Clínica Navas fem amb les teves dents malmeses. Primer diagnostiquem el dany que tenen (caries, fractures, abrasions), després valorem el tractament que s’els ha de fer (obturacions o empastaments, reconstruccions). Amb els materials adequats i el instrumental precís fem el procés de restauració i les tornem a deixar com estaven originalment.

Odontologia Restauradora

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: