Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Odontopediatria

Dentista infantil de confiança

Qué es?

  • Diagnòstic i tractament de problemes dentals en joves i nens.
  • Consell, assessorament als pares i seguiment fins que es fan grans.

La odontopediatría es cuida de la salut oral de nens i adolescents, amb l’objectiu de prevenir i tractar els problemes de les dentstemporals (de llet) i les dents definitives joves. És important que els nens s’acostumin aviat a anar a veure al dentista, perquè no tinguin cap mena de por i vagin millorant els seus hàbits de neteja i d’alimentació.

Especialistes en el més petits

La Dra. Inés Rodríguez, la nostra odontopediatra, es cuida de diagnosticar i tractar els problemes dentals d’aquets nens i joves, així com d’explicar als pares com poden col·laborar i ajudar en el procés.

Odontopediatria

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: