Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Ortodòncia

Correcció de la posició de les dents

Què és?

  • Diagnòstic i tractament per a la correcció de les alteracions del esquelet facial i les malposicions dentàries.
  • Tècniques ortodònciques actuals i estètiques per a nens i adults.

Què hem de fer quan no tenim les dents ben posades, o no ens encaixen prou per mastegar o les tenim massa prominents? Quan hem de començar un tractament amb “aparells”? Quins tipus d’aparells hi ha? Tots funcionen igual? Quan pot durar un tractament? És el mateix fer-ho en un nen que un gran? Hi ha tractaments que nessesiten fer-se amb l’ajut de la cirurgía?

Com et podem ajudar?

A Clínica Navas us donarem resposta a totes aquestes preguntes. El nostre ortodonciste, el Dr. Joaquim Colomer, estudiarà el vostre cas i us explicarà el tractament més indicat o les diferentes opcions que hi poden haver.

Ortodòncia

Vine a la clínica

Consulta la disponibilitat i et contactarem mitjançant email o telèfon perquè puguis concertar cita dins la franja horària escollida.

Consultar disponibilitat

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: