Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Formació

Formacions que fem a l'empresa per seguir millorant

Odontologia i legalitat

Dia a dia Formació

Dijous, 20 de febrer del 2020

Odontologia i legalitat

El passat dissabte, 1 de febrer, la dra. Montserrat Ferrer i el dr. Josep Puiggròs, van assistir a una jornada d’actualització en els aspectes legals de la pràctica odontològica i sobre la normativa de la protecció de dades. La sessió estava organitzada per la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologíai i va estar impartida per la sra. Montserrat Bielsa, advocada i especialista en medicina legal, i el dr. Josep Castellà, especialitzat en medicina legal i forense.

Llegir
Implantologia

Formació

Dimecres, 22 de gener del 2020

Implantologia

Recentment, la dra. Montserrat Ferrer, ha assistit al 18e Simposio Iberico Zimmer Biomet, celebrat a Madrid. El congrés ha comptat amb la participació de conferenciants molt rellevants, i importants referents en el àmbit de la cirurgia, implantología i odontologia digital. Zimmer Biomet, una de les principals empreses i pioneres en la investigació i tecnologia implantològica, organitza cada any aquet Simposio. A Clinica Navas, on utilitzem els diferents tipus d’ implants fabricats per Zimmer Biomet, ens mantenim sempre actualitzats. La dra. Ferrer, un cop més, al capdavant, per implementar tots aquells avenços que fagin millorar els nostres tractaments.

Llegir
Curs cirurgia

Formació

Dilluns, 04 de novembre del 2019

Curs cirurgia

El passat 25 d'octubre, la dra. Montserrat Ferrer va assistir a un curs - taller de especialització en cirurgia mucogingival, en l'area de la periodòncia i els implants.  El curs va ser dictat per el dr. Fernando Fombellida, important referent com a cirurgiá, autor de varios llibres i dictant de cursos.  

Llegir
CURS D'ENDODÒNCIA

Formació

Divendres, 07 de juny del 2019

CURS D'ENDODÒNCIA

La dra. Montserrat Ferrer va assistir, el passat 24/25 de maig a un curs de endodòncia, que es va celebrar a la seu de la SCOE ( Societat Catalana d'Odontología i Estomatología ) a Barcelona. La endodòncia, que tracta les alteracions de la pulpa dentaria ( el nervi de les dents ), es una especialitat complexe i que requereix una formació continua per poguer aplicar els més nous i millors avenços en els tractaments.   

Llegir
La Dra. Montserrat Ferrer a la SEPA

Formació

Divendres, 07 de juny del 2019

La Dra. Montserrat Ferrer a la SEPA

Un cop mes, la dra. Ferrer ha assistit a la reunió anual de la SEPA ( Sociedad Española de Periodoncia y Osteointegración ), que aquest any s'ha celebrat a València del 29 de maig al 1 de juny. La reunió, que ha congregat a més de 5.000 professionals, ha estat un exit i ha comptat amb la participació de conferenciants de gran nivell, tant nacionals com d'altres paissos.

Llegir
La Dra. Ferrer a Hungría

Formació Informació

Dilluns, 26 de novembre del 2018

La Dra. Ferrer a Hungría

Un cop mes, la dra. Montserrat Ferrer ha participat en un curs de formació avançada. Aquesta vegada ha viatjat fins a Budapest, al Urban Regeneration Institute, per participar en un curs de tècniques de regeneració òssia i de teixits tous en tractaments d'implants. El curs, teóric-pràctic, ha estat dictat pel Professor Istvan Urban, un dels principals referents i especialista en aquestes tècniques.

Llegir
Curs de la Dra. Ferrer

Formació Informació

Divendres, 19 d'octubre del 2018

Curs de la Dra. Ferrer

A principis d'octubre, la dra. Montserrat Ferrer va assistir al curs de formació continuada de Zimmer Biomet Institute, a la localitat suissa de Winthertur. Un curs teóric-pràctic d'actualització de tècniques avançades en implants a zones estètiques. El curs va ser dictat per el dr. Bruno Negri, important referent internacional. Clinica Dental Navas, en constant formació, per poguer incorporar en els nostres tractaments els avenços més recents, sempre per millorar i oferir als nostres pacients els resultats més satisfactoris.

Llegir
La Dra. Ferrer al FDM

Formació

Dimarts, 03 de juliol del 2018

La Dra. Ferrer al FDM

Aquets dies s’ha celebrat a Barcelona la novena edició del FDM ( Fòrum Dental Mediterrani 2015 ). Aproximadament, uns 10.000 professionals han visitat el Fòrum Dental, on també han exposat els seus productes 150 firmes comercials, presentant més de 60 novetats en productes, tècniques o materials, destacant l’ús de la tecnologia digital en el tractament de determinades patologies bucals. Amb el nom de European Dental Congress, en el Fòrum s’han organitzat jornades específiques per els odontòlegs, amb més de 1000 congressistes. La dra. Montserrat Ferrer, ha assistit a un dels cursos més destacats del Fòrum, el que impartit el Dr. Sidney Kina, un dels més prestigiosos odontòlegs a nivell mundial, especialista en pròtesi i estètica. La dra. Ferrer, sempre al capdevant en actualització i formació, un dels principals objectius de Clinica Navas.

Llegir
La Dra. Ferrer assisteix a un curs

Formació

Dimarts, 03 de juliol del 2018

La Dra. Ferrer assisteix a un curs

La Dra. Montserrat Ferrer ha participat aquets dies 27 i 28 de març en un curs de formació en el àmbit de la odontologia estètica interdisciplinària. Aquest curs forma part d’un programa de formació anomenat DSD ( Digital Smile Design ), que es realitza a diverses ciutats del món. El curs ( DSD + PLANIFICACIÓN INTERDISCIPLINAR ), ha estat dictat per el Dr. Vicente Berbís. L’objectiu dels cursos es integrar la fotografia digital amb programes informàtics que permeten visualitzar resultats funcionals i estètics individualitzats per a cada pacient. Actualment, el concepte DSD s’ha convertit en una eina molt important, no nomes per assolir resultats estètics més predicibles, sinó també per poder comunicar amb tot el equip, i sobretot, amb el pacient.

Llegir