Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Blog

Notícies i Actualitat sobre Clínica Navas

Odontopediatria. Relleu a la clinica

Informació Dimarts, 03 de juliol del 2018

Odontopediatria. Relleu a la clinica

Acabant el mes de febrer, s’ha produït un relleu en el equip de la clínica. Ha estat en l’àrea de odontopediatria. La dra. Cristina Requena, que ja portava gairebé un any amb nosaltres, ja no estarà a la clínica.

La Dra. Ferrer i tot el equip li volem agrair el seu esforç i dedicació durant aquest temps i desitjar-li un excel·lent futur en aquesta nova etapa. Es una gran professional. Gracies, Cristina !!

Tanmateix, s’acaba de incorporar al equip de clínica Navas, la dra. Inés Rodríguez, odontòloga i especialista en odontopediatria. Les referencies que tenim no poden ser millors, i esperem que aviat s’integri en el nostre sistema de treball, i, sobre tot, que els nostres pacients mes petits estiguin contents amb ella. Benvinguda, Inés !! La odontopediatria es la branca de la odontologia encarregada de tractar als nens. Per tant, la odontopediatra, serà la encarregada de veure i tractar a aquets nens. La seva feina es detectar possibles anomalies en la posició de les dents i els maxil·lars, detecció i tractament de les caries que puguin tenir els nens. La odontopediatria tracta, sobretot, les dents temporals ( o dents de llet ) amb la finalitat de conservar-les, fins que es produeix el seu recanvi.

La Dra. Ferrer, cap de la nostre clínica i coordinadora de els tractaments, desitja que aquest relleu sigui satisfactori per els nostres pacients, en aquest cas, els mes petits ( i els seus pares ), sempre amb l’objectiu de mantenir un alt nivell de servei en la salud dental.

Acabant el mes de febrer, s’ha produït un relleu en el equip de la clínica. Ha estat en l’àrea de odontopediatria. La dra. Cristina Requena, que ja portava gairebé un any amb nosaltres, ja no estarà a la clínica.

< Tornar a notícies

Blog Informació

És car anar al dentista?

És cert que anar al dentista sempre ha tingut la fama de ser car, i, actualment, estan augmentant els preus de molts serveis i productes. L'assistència odontològica té un cost, però si hi reflexionem una mica, potser trobarem que no és tan elevat com creiem. Hi ha tractaments complexos i llargs que tenen un cost elevat, però que comporten moltes hores de treball, la coordinació d'un grup d'especialistes qualificats, amb un equip auxiliar competent, utilització de materials de qualitat i amb una tecnologia avançada. Seguit d'un manteniment efectuat pel mateix equip i que fa que aquests tractaments es mantinguin en condicions òptimes al llarg dels anys. Hi ha tractaments més senzills, com ara una neteja bucal, feta per una professional qualificada i amb experiència, amb diagnòstic radiològic i supervisat per la Dra. o Dr. Això, un cop l'any, amb un cost de 65 €, és car? Potser no. A Clínica Navas, pensem que donem un bon servei a uns preus ajustats. Amb els nostres pacients, intentem valorar les diferents opcions de tractament en cada cas, i, entre tots, escollir l'alternativa més adequada per cada un. Com hem fet sempre, intentem mantenir els nostres preus tot el que sigui possible, i, sobretot, continuar mantenint el mateix nivell de professionalitat, atenció i tracte per als nostres pacients. Moltes gràcies per la vostra confiança, Dra. Montserrat Ferrer i equip.

Llegir

Blog Dia a dia Informació

Setembre ha arribat

Nosaltres hem tornat amb moltes ganes i ja estem al peu del canó. Tenim plans i idees noves per millorar a la clínica i el servei que donem als nostres pacients. Mentrestant, us volem recordar de forma ràpida el que fem a la nostra Clínica: Implantologia: cirurgia per reposar dents perdudes Estètica: restauracions, carilles, blanquejaments Restauradora: empastaments, reconstruccions Pròtesi: fix i movible, sobre implants o dents naturals Ortodòncia: correcció de les malposicions dentàries amb Invisalign Odontopediatria: cuidem de les dents dels més petits Periodòncia: tractaments de genives i del suport de les dents Endodòncia: tractaments de càries avançades que afecten el nervi Preventiva: t'expliquem el que és millor per mantenir la boca sana, higienes, controls radiogràfics Tot això, amb un bon equip professional, bones instal·lacions, els últims avenços tecnològics, I amb la millor dedicació i atenció que mereixen els nostres pacients. Dra. Montserrat Ferrer i equip

Llegir

Blog Informació

Vacances d'estiu 2023

El proper divendres, dia 28 de juliol, comencem les vacances. La clínica estarà tancada des de divendres 28 de juliol fins al diumenge 27 d'agost. El dilluns 28 d'agost ja tornem a estar oberts. Esperem que no ens necessiteu durant aquests dies i disculpeu-nos per les molèsties que això us pugui ocasionar. Si tinguéssiu alguna emergència, truqueu a la clínica i hi haurà un missatge al contestador que us dirà el que podeu fer. La clínica us adreça al centre CLÍNICA DENTAL BARCELONA que està obert cada dia i festius. El seu telèfon és: 934 878 329. La Dra. Montserrat Ferrer i l'equip de Clínica Navas us desitja que passeu uns bons dies de descans.

Llegir

Informació

Informació d'interès sobre la clínica i el món odontològic

Dia a dia

Tota l'actulitat de Clinica Navas, el seu dia a dia i l'equip

Formació

Formacions que fem a l'empresa per seguir millorant