Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Tractament Invisalign

Ortodòncia invisible per la correcció de les dents

Tractament Invisalign

Què és Invisalign

És una tècnica ortodòntica de correcció de la posició de les dents, utilitzant uns alineadors transparents, que fan que quasi no es vegin quan els portem posats a les dents. Per això se li diu l'ortodòncia invisible.


Utilitzant tecnologia de captació digital d'imatges en 3D, i processant tota la informació obtinguda, es planifica tot el pla de tractament a mida des de la posició inicial fina a la posició final desitjada. Aleshores, es confeccionen una sèrie d’alineadors transparents que son els que faran el moviment de les dents. Aquets alineadors es van canviant cada dos setmanes fins al final del tractament.

Avantatges del Invisalign

Eficàcia: la planificació del tractament es exacte des de el principi fins el final. La possibilitat d’errors es mínima.

Discreció: els alineadors son transparents i no es veuen quan els portem col·locats.

Comoditat: s’adapten perfectament i no tenen res que ens pugui fer mal a la boca.

Movibles: els alineadors es poden treure i posar molt fàcilment quan ho necessitem.

Higiene: al poder-los treure, ens permeten una neteja i raspallat correcte de les dents.

Tractament Invisalign

En vols saber més?

A Clínica Navas us donarem tota la informació que necessiteu sobre els tractaments amb Invisalign. El nostre ortodoncista, el dr. Joaquim Colomer i el nostre personal, atendran i donaran resposta a totes les preguntes que vulgueu: quan dura un tractament? Quin cost té? Es pot fer a totes les edats? Quantes vegades tinc que anar a visitar-me? Es veurà molt si treballo cara al públic?

Invisalign es una tècnica innovadora que ha revolucionat la ortodòncia i per la que cal tindre uns coneixements i una formació especifica. A clínica Navas, el dr. Joaquim Colomer, ortodoncista amb molts anys d’experiència i format en la tècnica del Invisalign, ens garanteix la seva eficàcia, fiabilitat i correcte aplicació.

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: