Cookies en aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers per a l'anàlisi de visites i comportament d'usuaris. Pots acceptar o rebutjar les galetes del navegador amb les següents opcions:

Comunicat amb relació a l'Estat d'Emergència provocat pel COVID-19

More information

Blanquejament Dental

Odontologia Estètica

Blanquejament Dental

El blanquejament dental es un tractament amb el objectiu de millorar el color de les dents. Prèviament a realitzar un tractament blanquejant, es necessari fer un diagnòstic del estat de la boca del pacient, i veure que es pugui fer el tractament de forma correcte.

El tractament blanquejant no es pot fer en tots els casos. Hi han alteracions del color de les dents o altres característiques del esmalt dentari que no aconsellen fer aquet tipus de tractaments. Normalment, també es recomanable fer una sessió de higiene dental, per tal de eliminar les taques i deixar les dents en perfectes condicions per fer el blanquejament.

El tractament consisteix en l’aplicació de un producte ( peròxid de carbamida ) en forma de gel, i que, en contacte amb les dents durant un temps determinat, produeix el canvi de coloració de les dents. Per poder aplicar el gel blanquejant, s’han de confeccionar unes fèrules fetes a mida per cada pacient. Un cop posat el gel a les fèrules, aquestes es col·loquen a la boca de manera molt fàcil. Les fèrules es deixen posades durant unes hores, i això el pacient ho pot fer durant el dia o per la nit, segons la seva comoditat.

Blanquejament Dental

La durada del tractament es de 14 dies aproximadament, aplicant el producte de manera regular tots els dies. Durant el tractament, es recomanable no fumar, tindre molt bona higiene i no prendre begudes o productes que puguin tacar les dents ( cafè, coca-cola, vi negre, infusions ). Durant el tractament, poden aparèixer algunes petites molèsties, com ara sensibilitat a les dents o una lleu irritació de les genives. En aquets casos, es necessari comunicar-ho a la clínica per valorar el que s’ha de fer.

El resultat i la efectivitat del tractament blanquejant, no es igual en tots el casos, ja que depèn de diferents factors: tipus de color original de les dents, posició, desgast de l’esmalt, uniformitat del color, hàbits del pacient. El tractament , al ser progressiu i controlat, no es perjudicial per les dents. La estabilitat del color aconseguit es prou estable en el temps, i es poden fer tractaments de repetició per mantenir el color al llarg dels anys.

El nostre mètode, qualitat garantida

Seguint un sistema de treball organitzat, a les nostres instal·lacions els oferim els serveis i l’atenció més adequats. Gràcies a l'experiencia adquirida durant els darrers 30 anys, podem oferir-li la garantia de qualitat i compromis de Clinica Navas. Així és com treballem: